Személyes eszközök

Raktári kérések, BTEK

A DEENKWiki2 wikiből

A raktári kikérő abban nyújt segítséget, hogy a csak raktári dolgozók segítségével használható példányokra megrendelést adjunk le, akár otthonról is. Amennyiben rendelkezik az olvasó érvényes olvasójeggyel, az interneten elérhető katalógusunk segítségével töltheti ki a raktári kikérőt, mely a „Raktári kérés” linkkel érhető el.

Részletek: http://hu.wiki.lib.unideb.hu/index.php/Rakt%C3%A1ri_kik%C3%A9r%C3%A9s

A raktár nyitvatartási ideje alatt (hétfő-péntek 10-18 óráig) beérkező kérések kiszolgálása folyamatos. Várakozási idő forgalomtól függően 1,5 - max. 2 óra.

Még aznap kiszolgáljuk a 18 óráig beérkező kéréseket, a később elküldötteket már csak a következő munkanapon lehet átvenni , a könyvtár nyitását követően 1 óra elteltével.

A dokumentumok a kérés teljesítése után következő napon, zárásig vehetők át azon a helyen, amit az olvasó a kiszolgálás helyeként megadott. (Pl. a kedden kiszolgált dokumentumokat szerdán zárásig őrizzük, a pénteken kiszolgáltakat hétfőn zárásig)

Ha a dokumentumot nem veszik át a megadott időpontig, visszaküldjük a raktárba.


A szabadpolcos övezetekben vagy olvasótermi kézikönyvtárakban közvetlenül hozzáférhető művekre nem adható le elektronikus kérés, azokat a jelzett lelőhelyen magunk is megtalálhatjuk